Geen vacature
Groots door klein te zijn
Stichting Kinderopvang de Vlindertuin - Apeldoorn
Made with Magix Web Designer
Een vacature bij de Vlindertuin
Contact opnemen Contact opnemen
Pedagogisch Medewerker +/- 2 tot 3 werkdagen per week (meer/minder bespreekbaar) Schaal 6 - CAO Kinderopvang vanaf 1 mei 2023 (of snel daarna)
Stichting Kinderopvang de Vlindertuin is opzoek naar een pedagogisch medewerker dievanaf mei 2023 ons team wilt komen versterken voor een periode van (in eerste instantie) 8 maanden (inclusief proeftijd) dus tot 31-12-2023. *Of en hoe er daarna sprake zal zijn van een verlenging van de arbeidsovereenkomst is afhankelijk van meerdere factoren zoals functioneren, match met het team, planning etc. Hierover wordt je uiteraard op de hoogte gehouden en ten minste één maand voor het aflopen van je tijdelijke overeenkomst wordt je (schriftelijk) op de hoogte gebracht. Kinderopvang de Vlindertuin is een kleinschalige kinderopvanglocatie centraal gelegen in Apeldoorn (de Maten). Wij hebben met 24 kindplaatsen per dag een hele persoonlijke aanpak en werkwijze. “Groots door klein te zijn” is ons motto. Naast dagopvang (0 tot 4 jaar) hebben wij ook enkele plaatsen voor BSO’ers (voornamelijk broers en zussen van de jonge kinderen die de gehele dag bij ons spelen). Wij hebben 3 groepen: babygroep (0 tot 2 jaar), peutergroep (2 tot 4 jaar) en een BSO (4+). De peutergroep en de BSO draaien ook regelmatig als combigroep samen. Op welke groep de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd is afhankelijk van meerdere factoren. Namelijk onder andere de planning, de wensen van het team en de werkdagen. We werken volgens de Cao kinderopvang art. 4.2 met vaste roosterdagen plus een extra roosterdag. Functie-eisen: (ook als je niet aan het volledige pakket voldoet, kun je solliciteren) Een afgeronde pedagogische opleiding op minimaal MBO niveau 3 (kijk op www.kinderopvang-werkt.nl of je diploma voldoet), voorkeur niveau 4 Kinder EHBO/BHV of bereid deze te behalen Geldig VOG (koppeling in personenregister Kinderopvang) Beschikt over rijbewijs B (ivm rijden voor BSO), en niet bang om een grote auto te rijden (7-zitter) Kennis van de ontwikkeling van jonge kinderen Kennis van groepsdynamische processen Werkervaring in de kinderopvang of werkervaring met jonge kinderen Beschikbaar per september 2023 (of in overleg eventueel eerder bespreekbaar) Ben jij de leuke nieuwe collega die ons gezellige en kleine team komt ondersteunen? Stuur dan een mail met jouw sollicitatie, cv en een foto naar: rianne@devlindertuin.net Geef in de brief duidelijk aan of, wanneer en hoe flexibel je beschikbaar/inzetbaar bent, welke relevante werkervaring je hebt en waarom je bij ons zou willen werken. De gesprekken vinden plaats bij iedere geschikte sollicitatiebrief, er is dus geen looptijd aan deze vacature gebonden. Het gesprek zal plaatsvinden met Rianne Masselink (manager kinderopvang) en (bij beschikbaarheid) Jara van Vemde-Verberg (leidinggevende/pedagogisch coach).
· · · · · · · ·
Groots door klein te zijn
Contact opnemen Contact opnemen  Stichting Kinderopvang de Vlindertuin - Apeldoorn Made with Magix Web Designer
Een vacature bij de Vlindertuin
Pedagogisch Medewerker +/- 2 tot 3 werkdagen per week (meer/minder bespreekbaar) Schaal 6 - CAO Kinderopvang Mei 2023 (of snel daarna)
Stichting Kinderopvang de Vlindertuin is opzoek naar een pedagogisch medewerker die vanaf mei 2023 (ons team wilt komen versterken voor een periode van (in eerste instantie) 8 maanden (inclusief proeftijd), dus tot 31-12-2023. *Of en hoe er daarna sprake zal zijn van een verlenging van de arbeidsovereenkomst is afhankelijk van meerdere factoren zoals functioneren, match met het team, planning etc. Hierover wordt je uiteraard op de hoogte gehouden en ten minste één maand voor het aflopen van je tijdelijke overeenkomst wordt je (schriftelijk) op de hoogte gebracht. Kinderopvang de Vlindertuin is een kleinschalige kinderopvanglocatie centraal gelegen in Apeldoorn (de Maten). Wij hebben met 24 kindplaatsen per dag een hele persoonlijke aanpak en werkwijze. “Groots door klein te zijn” is ons motto. Naast dagopvang (0 tot 4 jaar) hebben wij ook enkele plaatsen voor BSO’ers (voornamelijk broers en zussen van de jonge kinderen die de gehele dag bij ons spelen). Wij hebben 3 groepen: babygroep (0 tot 2 jaar), peutergroep (2 tot 4 jaar) en een BSO (4+). De peutergroep en de BSO draaien ook regelmatig als combigroep samen. Op welke groep de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd is afhankelijk van meerdere factoren. Namelijk onder andere de planning, de wensen van het team en de werkdagen. We werken volgens de Cao kinderopvang art. 4.2 met vaste roosterdagen plus een extra roosterdag. Functie-eisen: (ook als je niet aan het volledige pakket voldoet, kun je solliciteren) Een afgeronde pedagogische opleiding op minimaal MBO niveau 3 (kijk op www.kinderopvang-werkt.nl of je diploma voldoet), voorkeur niveau 4 Kinder EHBO/BHV of bereid deze te behalen Geldig VOG (koppeling in personenregister Kinderopvang) Beschikt over rijbewijs B (ivm rijden voor BSO), en niet bang om een grote auto te rijden (7-zitter) Kennis van de ontwikkeling van jonge kinderen Kennis van groepsdynamische processen Werkervaring in de kinderopvang of werkervaring met jonge kinderen Beschikbaar per september 2023 Ben jij de leuke nieuwe collega die ons gezellige en kleine team komt ondersteunen? Stuur dan een mail met jouw sollicitatie, cv en een foto naar: rianne@devlindertuin.net Geef in de brief duidelijk aan of, wanneer en hoe flexibel je beschikbaar/inzetbaar bent, welke relevante werkervaring je hebt en waarom je bij ons zou willen werken. De gesprekken vinden plaats bij iedere geschikte sollicitatiebrief, er is dus geen looptijd aan deze vacature gebonden. Het gesprek zal plaatsvinden met Rianne Masselink (manager kinderopvang) en (bij beschikbaarheid) Jara van Vemde-Verberg (leidinggevende/pedagogisch coach).
· · · · · · · ·