Rianne Masselink (Manager) Rianne is sinds 2009 werkzaam bij de Vlindertuin. Als manager stuurt ze het management team aan en helpt zij hen bij het afstemmen van de werkzaamheden op elkaar. Ook is Rianne verantwoordelijk voor het financiële beleid achter de Vlindertuin en alles wat hierbij komt kijken. Rianne is moeder van drie kinderen. Rianne is in het bezit van de certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO, is gecertificeerd assessor, is afgestudeerd AD (associate degree) Kinderopvang, is gecertificeerd coach “Gezonde Kinderopvang” en babyspecialist (volgens de wet IKK). Jara van Vemde-Verberg (Pedagog isch leidinggevende/ Coach/Praktijkopleider) Jara heeft in 2011 haar eindstage bij de Vlindertuin afgerond. Direct daarna is zij in dienst gekomen als pedagogisch medewerkster en inmiddels is zij dus al flink wat jaren werkzaam bij de Vlindertuin. Jara is
Het team
Groots door klein te zijn
Het pedagogisch Team De Vlindertuin wordt dagelijks gedraaid door een klein team van pedagogisch medewerksters. We werken met vaste gezichten zodat u en uw kind(eren) niet voor verrassingen komen te staan. De medewerksters kennen u en uw kind en u kent de medewerkster. De kinderen noemen haar bij haar naam of “juf”, wij vinden het prima! Volgens de richtlijnen horen we te spreken over pedagogisch medewerksters. Ieder kind heeft ook één van onze pedagogisch medewerksters als mentor. Zij volgt de ontwikkeling van het kind en legt deze ook vast.
We stellen ons team aan u voor De Vlindertuin werkt met een klein managementteam van drie personen: Rianne, Jara en Jurria. Zij zijn allen expert op hun eigen gebied.
Shirley Streppel - Donk (Pedagogisch medewerkster) Ook Shirley heeft haar stage bij ons afgerond en is in dienst als pedagogisch medewerkster sinds het voorjaar van 2015. Shirley is één van de vaste baby-gezichten en is moeder van twee zoontjes. Shirley is in het bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO en is Babyspecialist (volgens de wet IKK)
De Babygroep wordt dagelijks gedraaid door onze “vaste baby gezichten”: Shirley, Sitia en ook Jara. Bij ziekte of vakantie vallen de peuterleidsters in, die ook geschoold zijn als baby-specialist.
Sitia Waanders (Pedagogisch medewerkster) Sitia versterkt ons team weer sinds maart 2018. Sitia is enkele jaren werkzaam geweest bij de Vlindertuin en heeft toen haar ervaringen verbreed bij andere organisaties. Na 3 jaar weggeweest te zijn is ze toch weer teruggekomen bij de Vlindertuin. Sitia is ook een vast baby-gezicht, en is naast haar werk ook moeder van twee kinderen. Sitia is in het bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO en is Babyspecialist (volgens de wet IKK)
De Peutergroep wordt dagelijks gedraaid door onze “vaste peuter gezichten”: Petra, Malou, Yvonne, Kiaya, Jurria en Jara. Bij ziekte of vakantie vangen de peuterleidsters voor elkaar in. Petra, Jara en Jurria zijn ook “babyspecialist” en vallen waar nodig (bij ziekte of vakantie) in voor de vaste babyleidsters.
Petra Kerseboom-Schuiling (Pedagogisch medewerkster) Na een tijdje te zijn weggeweest is Petra sinds mei 2019 weer terug in ons team! Petra heeft is na haar eindstage (SPW) bij ons in dienst gekomen. Na enkele jaren “Vlindertuin” wilde zij haar horizon wat verbreden en kijken binnen andere organisaties. Ze is er ongeveer een jaar tussenuit geweest en daarna gelukkig weer bij ons terug gekomen. Petra is één van de vaste peuter-gezichten. Petra is in bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO is Babyspecialist (volgens de wet IKK) en Officeel praktijkbeoordelaar/assessor. Malou van Vemde (Pedagogisch medewerkster) Malou is eind februari 2021 ons team komen versterken. Zij heeft in juli haar hbo-studie Social Work met specialisatie Jeugd afgerond. Malou zal bij de Vlindertuin aan de slag gaan als is één van de vaste peuter- gezichten maar zal ook wel op de BSO groep te vinden kunnen zijn. Malou is in het bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO
Yvonne Eising - Sesink (Pedagogisch medewerkster in opleiding) Yvonne is sinds september j.l. gestart met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerkster. Voorheen was Yvonne actief in de detailhandel en nu is zij bezig met omscholing. Zij zal ons team vanaf 1 oktober komen versterken. Yvonne is moeder en bonusmoeder. Kiaya Lieftink-Dijkhof (Pedagogisch medewerkster in opleiding) Kiaya is sinds januari j.l. gestart bij de Vlindertuin. Zij is in september begonnen met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerkster waarmee zij haar droom achterna gaat: werken met kinderen. Kiaya is moeder van een zoon.
Stagiaires zijn er elk schooljaar wel te vinden bij De Vlindertuin. Een stagiaire draait mee op de groepen en wordt lid van ons team. Wel staan ze altijd boventallig ingeroosterd, zodat ze voldoende tijd krijgen om het vak te leren. Elke stagiaire heeft een eigen stagebegeleidster. Dit jaar zijn de volgende stagiaires te vinden op de groepen:
Cheyenne Beeltje Van september tot juli zal Cheyenne te vinden zijn bij de Vlindertuin. Zij is nu bezig met het 3e leerjaar van de opleiding Pedagogisch medewerkster kinderopvang. Cheyenne heeft al twee keer eerder bij ons stage gelopen. Zo begon zij 3 jaar geleden bij ons haar stage in het laatste leerjaar van de opleiding Zorg en welzijn en heeft zij ook haar 1e leerjaar van de opleiding Pedagogisch medewerkster kinderopvang bij ons haar stage gelopen. Cheyenne zal ons als student Pedagogisch medewerkster ons team ondersteunen bij uitval en in schoolvakantie’s. Na afronding van haar stage zal zij volledig in dienst treden bij de Vlindertuin.
Stichting Kinderopvang de Vlindertuin - Apeldoorn
Made with Magix Web Designer
leidinggevende, beleidsmedewerkster, kinderopvangcoach en praktijkopleider. Jara zal afwisselend op kantoor maar ook op de beide groepen te vinden zijn. Jara is moeder van een dochter. Jara is in het bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO, is Babyspecialist (volgens de wet IKK) en gecertificeerd kinderopvangcoach Jurria Berkhout (Pedagogisch medewerkster/ planning en plaatsing) Jurria Kwam oorspronkelijk uit het grafische vak maar heeft zich laten omscholen tot Pedagogisch medewerkster. Sinds 2010 is zij gediplomeerd en werkzaam bij de Vlindertuin. Jurria is een lid van het managementteam en regelt alle zaken rondom de planning en plaatsing. Zij zal dus afwisselend op kantoor en als vast gezicht op de peutergroep/BSO te vinden zijn. Jurria is moeder van een zoontje. Jurria is in het bezit van: BHV/EHBO + Kinder EHBO is Babyspecialist (volgens de wet IKK) en gekwalificeerd kindercoach en opvoedcoach.
Jeanine Schot Van november tot begin mei zal Jeanine op de babygroep te vinden zijn op de woensdagen. Jeanine zit in haar eerste jaar van de opleiding Pedagogiek op de Hogeschool Utrecht. Haar passie ligt vooral op de behoefte en de omgeving van het kind en daar zal zij tijdens haar stage bij de Vlindertuin een beter beeld over krijgen.
Groots door klein te zijn
Het pedagogisch Team De Vlindertuin wordt dagelijks gedraaid door een klein team van pedagogisch medewerksters. We werken met vaste gezichten zodat u en uw kind(eren) niet voor verrassingen komen te staan. De medewerksters kennen u en uw kind en u kent de medewerkster. De kinderen noemen haar bij haar naam of “juf”, wij vinden het prima! Volgens de richtlijnen horen we te spreken over pedagogisch medewerksters. Ieder kind heeft ook één van onze pedagogisch medewerksters als mentor. Zij volgt de ontwikkeling van het kind en legt deze ook vast.
We stellen ons team aan u voor De Vlindertuin werkt met een klein managementteam van drie personen: Rianne, Jara en Jurria. Zij zijn allen expert op hun eigen gebied.
Rianne Masselink (Manager) Rianne is sinds 2009 werkzaam bij de Vlindertuin. Als manager stuurt ze het management team aan en helpt zij hen bij het afstemmen van de werkzaamheden op elkaar. Ook is Rianne verantwoordelijk voor het financiële beleid achter de Vlindertuin en alles wat hierbij komt kijken. Rianne is moeder van drie kinderen. Rianne is in het bezit van de certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO, is gecertificeerd assessor, is afgestudeerd AD (associate degree) Kinderopvang, is gecertificeerd coach “Gezonde Kinderopvang” en babyspecialist (volgens de wet IKK). Jara van Vemde-Verberg (Pedagogisch leidinggevende/ Coach/Praktijkopleider) Jara heeft in 2011 haar eindstage bij de Vlindertuin afgerond. Direct daarna is zij in dienst gekomen als pedagogisch medewerkster en inmiddels is zij dus al flink wat jaren werkzaam bij de Vlindertuin. Jara is leidinggevende, beleidsmedewerkster, kinderopvangcoach en praktijkopleider. Jara zal afwisselend op kantoor maar ook op de beide groepen te vinden zijn. Jara is moeder van een dochter. Jara is in het bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO, is Babyspecialist (volgens de wet IKK) en gecertificeerd kinderopvangcoach Jurria Berkhout (Pedagogisch medewerkster/ planning en plaatsing) Jurria Kwam oorspronkelijk uit het grafische vak maar heeft zich laten omscholen tot Pedagogisch medewerkster. Sinds 2010 is zij gediplomeerd en werkzaam bij de Vlindertuin. Jurria is een lid van het managementteam en regelt alle zaken rondom de planning en plaatsing. Zij zal dus afwisselend op kantoor en als vast gezicht op de peutergroep/BSO te vinden zijn. Jurria is moeder van een zoontje. Jurria is in het bezit van: BHV/EHBO + Kinder EHBO is Babyspecialist (volgens de wet IKK) en gekwalificeerd kindercoach en opvoedcoach.
De Babygroep wordt dagelijks gedraaid door onze “vaste baby gezichten”: Shirley, Sitia en ook Jara. Bij ziekte of vakantie vallen de peuterleidsters in, die ook geschoold zijn als baby-specialist. Shirley Streppel - Donk (Pedagogisch medewerkster) Ook Shirley heeft haar stage bij ons afgerond en is in dienst als pedagogisch medewerkster sinds het voorjaar van 2015. Shirley is één van de vaste baby- gezichten en is moeder van twee zoontjes. Shirley is in het bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO en is Babyspecialist (volgens de wet IKK) Sitia Waanders (Pedagogisch medewerkster) Sitia versterkt ons team weer sinds maart 2018. Sitia is enkele jaren werkzaam geweest bij de Vlindertuin en heeft toen haar ervaringen verbreed bij andere organisaties. Na 3 jaar weggeweest te zijn is ze toch weer teruggekomen bij de Vlindertuin. Sitia is ook een vast baby- gezicht, en is naast haar werk ook moeder van twee kinderen. Sitia is in het bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO en is Babyspecialist (volgens de wet IKK)
De Peutergroep wordt dagelijks gedraaid door onze “vaste peuter gezichten”: Petra, Malou, Yvonne, Jurria en Jara. Bij ziekte of vakantie vangen de peuterleidsters voor elkaar in. Petra, Jara en Jurria zijn ook “babyspecialist” en vallen waar nodig (bij ziekte of vakantie) in voor de vaste babyleidsters. Petra Kerseboom-Schuiling (Pedagogisch medewerkster) Na een tijdje te zijn weggeweest is Petra sinds mei 2019 weer terug in ons team! Petra heeft is na haar eindstage (SPW) bij ons in dienst gekomen. Na enkele jaren “Vlindertuin” wilde zij haar horizon wat verbreden en kijken binnen andere organisaties. Ze is er ongeveer een jaar tussenuit geweest en daarna gelukkig weer bij ons terug gekomen. Petra is één van de vaste peuter-gezichten. Petra is in bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO is Babyspecialist (volgens de wet IKK) en Officeel praktijkbeoordelaar/assessor. Malou van Vemde (Pedagogisch medewerkster) Malou is eind februari 2021 ons team komen versterken. Zij heeft in juli haar hbo-studie Social Work met specialisatie Jeugd afgerond. Malou zal bij de Vlindertuin aan de slag gaan als is één van de vaste peuter-gezichten maar zal ook wel op de BSO groep te vinden kunnen zijn. Malou is in het bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO Yvonne Eising - Sesink (Pedagogisch medewerkster in opleiding) Yvonne is sinds september j.l. gestart met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerkster. Voorheen was Yvonne actief in de detailhandel en nu is zij bezig met omscholing. Zij zal ons team vanaf 1 oktober komen versterken. Yvonne is moeder en bonusmoeder. Kiaya Lieftink-Dijkhof (Pedagogisch medewerkster in opleiding) Kiaya is sinds januari j.l. gestart bij de Vlindertuin. Zij is in september begonnen met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerkster waarmee zij haar droom achterna gaat: werken met kinderen. Kiaya is moeder van een zoon.
Stagiaires zijn er elk schooljaar wel te vinden bij De Vlindertuin. Een stagiaire draait mee op de groepen en wordt lid van ons team. Wel staan ze altijd boventallig ingeroosterd, zodat ze voldoende tijd krijgen om het vak te leren. Elke stagiaire heeft een eigen stagebegeleidster. Dit jaar zijn de volgende stagiaires te vinden op de groepen: Cheyenne Beeltje Van september tot juli zal Cheyenne te vinden zijn bij de Vlindertuin. Zij is nu bezig met het 3e leerjaar van de opleiding Pedagogisch medewerkster kinderopvang. Cheyenne heeft al twee keer eerder bij ons stage gelopen. Zo begon zij 3 jaar geleden bij ons haar stage in het laatste leerjaar van de opleiding Zorg en welzijn en heeft zij ook haar 1e leerjaar van de opleiding Pedagogisch medewerkster kinderopvang bij ons haar stage gelopen. Jeanine Schot Van november tot begin mei zal Jeanine op de babygroep te vinden zijn op de woensdagen. Jeanine zit in haar eerste jaar van de opleiding Pedagogiek op de Hogeschool Utrecht. Haar passie ligt vooral op de behoefte en de omgeving van het kind en daar zal zij tijdens haar stage bij de Vlindertuin een beter beeld over krijgen.
 Stichting Kinderopvang de Vlindertuin - Apeldoorn Made with Magix Web Designer