Inschrijven Heeft u de keuze gemaakt om uw kind(eren) in te schijven bij de Vlindertuin? Dan kunt u dit doen door ons inschrijfformulier in te vullen. Na ontvangst verwerken wij de gegevens en ontvangt u een bevestiging. Uiteraard kunt u voor het inschrijven altijd een kijkje komen nemen. Maak hiervoor een afspraak, de gegevens vindt u onder ‘contact’. Indien u beide werkt of u bent alleenstaand en u werkt, komt u in aanmerking voor een toeslag kinderopvang. Meer informatie hierover kunt u vinden onder de knop ‘toeslagen’ aan de zijkant van deze pagina. Deze zal u doorsturen naar de toeslagen pagina van de belastingdienst. Inschrijven is al mogelijk vanaf één dag per week. Ook wanneer u op zoek bent naar een plekje voor uw dreumes of peuter om te “spelen” kunt u bij de Vlindertuin terecht. De oudere peuters worden bij ons dagelijks bezig gehouden met de voorbereiding op de basisschool door middel van diverse specifieke activiteiten. Ook ter voorbereiding op de basisschool is de Vlindertuin een prima optie. Onze BSO heeft maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tijdig inschrijven wordt daarom geadviseerd. Wij denken met u mee! Uw dagplanning gaat natuurlijk niet altijd volgens “het boekje”. Uw werkgever kan u vragen eens een andere dag te werken, u heeft een vrije dag of u moet door privé omstandigheden ergens zijn. U kunt bij ons uw opvangdagen ook ruilen*. U ruilt dan kosteloos de door u afgenomen dagdelen om. U kunt ook extra opvang* afnemen. U ontvangt dan extra dagdelen tegen het normale tarief.
Wanneer uw zoon/dochter ziek is bekijken wij altijd in overleg met u welke stappen we gaan nemen. Zo komt u niet onverwacht voor verrassingen te staan. *mits de situatie op de groep dit toelaat. Ingeschreven, en dan… De Vlindertuin neemt contact met u op om de inschrijving te bespreken. Als er plek is op de door u gewenste dag(en) of dagdelen zult u een bevestiging krijgen van de inschrijving. Daarna wordt er een plaatsingsovereenkomst opgesteld welke zowel door u als door de Vlindertuin wordt ondertekend. Een contract loopt standaard door tot uw zoon/dochter 4 jaar wordt. Tussentijds opzeggen is mogelijk met in acht name van een opzegtermijn van 1 maand en deze termijn kan op iedere dag van de maand ingaan. Voorafgaand aan de eerste dag Vóór de eerste opvangdag wordt u uitgenodigd voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek wordt de dagopvang besproken en kunnen afspraken worden gemaakt met betrekking tot de opvang van uw kind. Bij de Vlindertuin werken wij met een vast dagritme. Bij de baby’s is het anders: zij volgen zoveel mogelijk het dagritme van thuis. Het is dus van belang om de thuis situatie te bespreken. Het is ook mogelijk om uw zoon/dochter te laten wennen tijdens een verkort dagdeel. Tijdens het intake gesprek kan hierover een afspraak worden gemaakt.
Inschrijven
Groots door klein te zijn
Inschrijven Inschrijven
Stichting Kinderopvang de Vlindertuin - Apeldoorn
Made with Magix Web Designer
Groots door klein te zijn
Inschrijven Heeft u de keuze gemaakt om uw kind(eren) in te schijven bij de Vlindertuin? Dan kunt u dit doen door ons inschrijfformulier in te vullen. Na ontvangst verwerken wij de gegevens en ontvangt u een bevestiging. Uiteraard kunt u voor het inschrijven altijd een kijkje komen nemen. Maak hiervoor een afspraak, de gegevens vindt u onder ‘contact’. Indien u beide werkt of u bent alleenstaand en u werkt, komt u in aanmerking voor een toeslag kinderopvang. Meer informatie hierover kunt u vinden onder de knop ‘toeslagen’ aan de zijkant van deze pagina. Deze zal u doorsturen naar de toeslagen pagina van de belastingdienst. Inschrijven is al mogelijk vanaf één dag per week. Ook wanneer u op zoek bent naar een plekje voor uw dreumes of peuter om te “spelen” kunt u bij de Vlindertuin terecht. De oudere peuters worden bij ons dagelijks bezig gehouden met de voorbereiding op de basisschool door middel van diverse specifieke activiteiten. Ook ter voorbereiding op de basisschool is de Vlindertuin een prima optie. Onze BSO heeft maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tijdig inschrijven wordt daarom geadviseerd. Wij denken met u mee! Uw dagplanning gaat natuurlijk niet altijd volgens “het boekje”. Uw werkgever kan u vragen eens een andere dag te werken, u heeft een vrije dag of u moet door privé omstandigheden ergens zijn. U kunt bij ons uw opvangdagen ook ruilen*. U ruilt dan kosteloos de door u afgenomen dagdelen om. U kunt ook extra opvang* afnemen. U ontvangt dan extra dagdelen tegen het normale tarief. Wanneer uw zoon/dochter ziek is bekijken wij altijd in overleg met u welke stappen we gaan nemen. Zo komt u niet onverwacht voor verrassingen te staan. *mits de situatie op de groep dit toelaat. Ingeschreven, en dan… De Vlindertuin neemt contact met u op om de inschrijving te bespreken. Als er plek is op de door u gewenste dag(en) of dagdelen zult u een bevestiging krijgen van de inschrijving. Daarna wordt er een plaatsingsovereenkomst opgesteld welke zowel door u als door de Vlindertuin wordt ondertekend. Een contract loopt standaard door tot uw zoon/dochter 4 jaar wordt. Tussentijds opzeggen is mogelijk met in acht name van een opzegtermijn van 1 maand en deze termijn kan op iedere dag van de maand ingaan. Voorafgaand aan de eerste dag Vóór de eerste opvangdag wordt u uitgenodigd voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek wordt de dagopvang besproken en kunnen afspraken worden gemaakt met betrekking tot de opvang van uw kind. Bij de Vlindertuin werken wij met een vast dagritme. Bij de baby’s is het anders: zij volgen zoveel mogelijk het dagritme van thuis. Het is dus van belang om de thuis situatie te bespreken. Het is ook mogelijk om uw zoon/dochter te laten wennen tijdens een verkort dagdeel. Tijdens het intake gesprek kan hierover een afspraak worden gemaakt.
Inschrijven Inschrijven  Stichting Kinderopvang de Vlindertuin - Apeldoorn Made with Magix Web Designer