Rianne Masselink (Manager) Rianne is sinds 2009 werkzaam bij de Vlindertuin. Als manager stuurt ze het management team aan en helpt zij hen bij het afstemmen van de werkzaamheden op elkaar. Ook is Rianne verantwoordelijk voor het financiële beleid achter de Vlindertuin en alles wat hierbij komt kijken. Rianne is moeder van drie kinderen. Rianne is in het bezit van de certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO, is gecertificeerd assessor, is afgestudeerd AD (associate degree) Kinderopvang, is gecertificeerd coach “Gezonde Kinderopvang” en babyspecialist (volgens de wet IKK). Jara van Vemde-Verberg (Pedagogisch leidinggevende/ Coach/Praktijkopleider) - heeft zwangerschapsverlof Jara heeft in 2011 haar eindstage bij de Vlindertuin afgerond. Direct daarna is zij in dienst gekomen als pedagogisch medewerkster en inmiddels is zij dus al flink wat jaren werkzaam bij de Vlindertuin.
Het team
Groots door klein te zijn
Het pedagogisch Team De Vlindertuin wordt dagelijks gedraaid door een klein team van pedagogisch medewerksters. We werken met vaste gezichten zodat u en uw kind(eren) niet voor verrassingen komen te staan. De medewerksters kennen u en uw kind en u kent de medewerkster. De kinderen noemen haar bij haar naam of “juf”, wij vinden het prima! Volgens de richtlijnen horen we te spreken over pedagogisch medewerksters. Ieder kind heeft ook één van onze pedagogisch medewerksters als mentor. Zij volgt de ontwikkeling van het kind en legt deze ook vast.
We stellen ons team aan u voor De Vlindertuin werkt met een klein managementteam van drie personen: Rianne, Jara en Jurria. Zij zijn allen expert op hun eigen gebied.
Shirley Streppel - Donk (Pedagogisch medewerkster) Ook Shirley heeft haar stage bij ons afgerond en is in dienst als pedagogisch medewerkster sinds het voorjaar van 2015. Shirley is net als Petra één van de vaste baby-gezichten. Shirley is moeder van twee zoontjes. Shirley is in het bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO en is Babyspecialist (volgens de wet IKK)
De Babygroep wordt dagelijks gedraaid door onze “vaste baby gezichten”: Shirley en Sitia. Bij ziekte of vakantie vallen de peuterleidsters in, die ook geschoold zijn als baby-specialist.
Sitia Waanders (Pedagogisch medewerkster) Sitia versterkt ons team weer sinds maart 2018. Sitia is enkele jaren werkzaam geweest bij de Vlindertuin en heeft toen haar ervaringen verbreed bij andere organisaties. Na 3 jaar weggeweest te zijn is ze toch weer teruggekomen bij de Vlindertuin. Sitia is ook een vast baby-gezicht, en is naast haar werk ook moeder van twee kinderen. Sitia is in het bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO en is Babyspecialist (volgens de wet IKK)
De Peutergroep wordt dagelijks gedraaid door onze “vaste peuter gezichten”: Petra, Danielle, Jurria en Jara. Bij ziekte of vakantie vangen de peuterleidsters voor elkaar in. Petra, Jara en Jurria zijn ook “babyspecialist” en vallen waar nodig (bij ziekte of vakantie) in voor de vaste babyleidsters.
Petra Kerseboom-Schuiling (Pedagogisch medewerkster) Na een tijdje te zijn weggeweest is Petra sinds mei 2019 weer terug in ons team! Petra heeft is na haar eindstage (SPW) bij ons in dienst gekomen. Na enkele jaren “Vlindertuin” wilde zij haar horizon wat verbreden en kijken binnen andere organisaties. Ze is er ongeveer een jaar tussenuit geweest en daarna gelukkig weer bij ons terug gekomen. Petra is één van de vaste peuter-gezichten op de peutergroep en zal ook zo nu en dan te vinden zijn op de babygroep. Petra is in bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO is Babyspecialist (volgens de wet IKK) en Officeel praktijkbeoordelaar/assessor. Danielle van den Brink (Pedagogisch medewerkster) Danielle heeft haar diploma Leisure Hospitalitie Executive behaald en heeft daarmee zo’n 5 jaar gewerkt in de kinderanimatie. Omdat dit
werk seizoensgebonden is heeft zij zich laten omscholen en afgelopen jaar haar SPW diploma behaald. Danielle is bij de Vlindertuin gestart in augustus j.l. en zal één van de vaste peuter-gezichten worden maar zal ook op de BSO groep te vinden zijn. Danielle is in het bezit van: Certificaat kinder EHBO Nadine Everaars (Groepshulp) Nadine is afgelopen september gestart bij de Vlindertuin. Ze is in 2007 afgestudeerd als Pedagogisch medewerker en heeft daarna werkervaring opgedaan bij diverse organisatie’s. Nadine zal bij de Vlindertuin als groepshulp aan het werk gaan. Zij ondersteunt de groepen waar nodig en helpt met het ophalen van onze BSO-ers van school. Ook zal zij, waar nodig, het team vervangen bij uitval en als pedagogisch medewerkster ingezet worden. Nadine is in het bezit van: Certificaat kinder EHBO
Stagiaires zijn er elk schooljaar wel te vinden bij De Vlindertuin. Een stagiaire draait mee op de groepen en wordt lid van ons team. Wel staan ze altijd boventallig ingeroosterd, zodat ze voldoende tijd krijgen om het vak te leren. Elke stagiaire heeft een eigen stagebegeleidster. Dit jaar zijn de volgende stagiaires te vinden op de groepen: Marit Kamans
Marit doet de opleiding Pedagogisch Management Kind en Educatie op HBO niveau. Ze is net gestart met deze opleiding en zal dan ook haar allereerste stage bij ons starten. Marit zal op de woensdag te vinden zijn voornamelijk op de peutergroep. Stagebegeleidster: Petra Kerseboom-Schuiling
Stichting Kinderopvang de Vlindertuin - Apeldoorn
Made with Magix Web Designer
Jara is leidinggevende, beleidsmedewerkster, kinderopvangcoach en praktijkopleider. Jara zal afwisselend op kantoor maar ook op de beide groepen te vinden zijn. Op dit moment is Jara afwezig ivm haar zwangerschapsverlof. Jara is in het bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO, is Babyspecialist (volgens de wet IKK) en gecertificeerd kinderopvangcoach Jurria Berkhout (Pedagogisch medewerkster/ planning en plaatsing) Jurria besloot enkele jaren geleden om zich te laten omscholen. Ze kwam uit het grafische vak en begon een studie tot pedagogisch medewerkster bij het NTI. Sinds 2010 is zij gediplomeerd en werkzaam bij de Vlindertuin. Jurria is een lid van het managementteam en regelt alle zaken rondom de planning en plaatsing. Zij zal dus afwisselend op kantoor en als vast gezicht op de peutergroep/BSO te vinden zijn. Jurria is moeder van een zoontje. Jurria is in het bezit van: BHV/EHBO + Kinder EHBO is Babyspecialist (volgens de wet IKK) en gekwalificeerd kindercoach en opvoedcoach.
Groots door klein te zijn
Het pedagogisch Team De Vlindertuin wordt dagelijks gedraaid door een klein team van pedagogisch medewerksters. We werken met vaste gezichten zodat u en uw kind(eren) niet voor verrassingen komen te staan. De medewerksters kennen u en uw kind en u kent de medewerkster. De kinderen noemen haar bij haar naam of “juf”, wij vinden het prima! Volgens de richtlijnen horen we te spreken over pedagogisch medewerksters. Ieder kind heeft ook één van onze pedagogisch medewerksters als mentor. Zij volgt de ontwikkeling van het kind en legt deze ook vast.
We stellen ons team aan u voor De Vlindertuin werkt met een klein managementteam van drie personen: Rianne, Jara en Jurria. Zij zijn allen expert op hun eigen gebied.
Rianne Masselink (Manager) Rianne is sinds 2009 werkzaam bij de Vlindertuin. Als manager stuurt ze het management team aan en helpt zij hen bij het afstemmen van de werkzaamheden op elkaar. Ook is Rianne verantwoordelijk voor het financiële beleid achter de Vlindertuin en alles wat hierbij komt kijken. Rianne is moeder van drie kinderen. Rianne is in het bezit van de certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO, is gecertificeerd assessor, is afgestudeerd AD (associate degree) Kinderopvang, is gecertificeerd coach “Gezonde Kinderopvang” en babyspecialist (volgens de wet IKK). Jara van Vemde-Verberg (Pedagogisch leidinggevende/ Coach/Praktijkopleider) - heeft zwangerschapsverlof Jara heeft in 2011 haar eindstage bij de Vlindertuin afgerond. Direct daarna is zij in dienst gekomen als pedagogisch medewerkster en inmiddels is zij dus al flink wat jaren werkzaam bij de Vlindertuin. Jara is leidinggevende, beleidsmedewerkster en kinderopvangcoach. Jara zal afwisselend op kantoor maar ook op de beide groepen te vinden zijn. Op dit moment is Jara afwezig ivm haar zwangerschapsverlof. Jara is in het bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO, is Babyspecialist (volgens de wet IKK) en gecertificeerd kinderopvangcoach Jurria Berkhout (Pedagogisch medewerkster/ planning en plaatsing) Jurria besloot enkele jaren geleden om zich te laten omscholen. Ze kwam uit het grafische vak en begon een studie tot pedagogisch medewerkster bij het NTI. Sinds 2010 is zij gediplomeerd en werkzaam bij de Vlindertuin. Jurria is een lid van het managementteam en regelt alle zaken rondom de planning en plaatsing. Zij zal dus afwisselend op kantoor en als vast gezicht op de peutergroep/BSO te vinden zijn. Jurria is moeder van een zoontje. Jurria is in het bezit van: BHV/EHBO + Kinder EHBO is Babyspecialist (volgens de wet IKK) en gekwalificeerd kindercoach en opvoedcoach.
De Babygroep wordt dagelijks gedraaid door onze “vaste baby gezichten”: Shirley en Sitia. Bij ziekte of vakantie vallen de peuterleidsters in, die ook geschoold zijn als baby- specialist. Shirley Streppel - Donk (Pedagogisch medewerkster) Ook Shirley heeft haar stage bij ons afgerond en is in dienst als pedagogisch medewerkster sinds het voorjaar van 2015. Shirley is net als Petra één van de vaste baby-gezichten. Shirley is moeder van twee zoontjes. Shirley is in het bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO en is Babyspecialist (volgens de wet IKK) Sitia Waanders (Pedagogisch medewerkster) Sitia versterkt ons team weer sinds maart 2018. Sitia is enkele jaren werkzaam geweest bij de Vlindertuin en heeft toen haar ervaringen verbreed bij andere organisaties. Na 3 jaar weggeweest te zijn is ze toch weer teruggekomen bij de Vlindertuin. Sitia is ook een vast baby-gezicht, en is naast haar werk ook moeder van twee kinderen. Sitia is in het bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO en is Babyspecialist (volgens de wet IKK)
De Peutergroep wordt dagelijks gedraaid door onze “vaste peuter gezichten”: Petra, Danielle, Jurria en Jara. Bij ziekte of vakantie vangen de peuterleidsters voor elkaar in. Petra, Jara en Jurria zijn ook “babyspecialist” en vallen waar nodig (bij ziekte of vakantie) in voor de vaste babyleidsters. Petra Kerseboom-Schuiling (Pedagogisch medewerkster) Na een tijdje te zijn weggeweest is Petra sinds mei 2019 weer terug in ons team! Petra heeft is na haar eindstage (SPW) bij ons in dienst gekomen. Na enkele jaren “Vlindertuin” wilde zij haar horizon wat verbreden en kijken binnen andere organisaties. Ze is er ongeveer een jaar tussenuit geweest en daarna gelukkig weer bij ons terug gekomen. Petra is één van de vaste peuter-gezichten op de peutergroep en zal ook zo nu en dan te vinden zijn op de babygroep. Petra is in bezit van: Certificaten BHV/EHBO + Kinder EHBO is Babyspecialist (volgens de wet IKK) en Officeel praktijkbeoordelaar/assessor. Danielle van den Brink (Pedagogisch medewerkster) Danielle heeft haar diploma Leisure Hospitalitie Executive behaald en heeft daarmee zo’n 5 jaar gewerkt in de kinderanimatie. Omdat dit werk seizoensgebonden is heeft zij zich laten omscholen en afgelopen jaar haar SPW diploma behaald. Danielle is bij de Vlindertuin gestart in augustus j.l. en zal één van de vaste peuter-gezichten worden maar zal ook op de BSO groep te vinden zijn. Danielle is in het bezit van: Certificaat kinder EHBO Nadine Everaars (Groepshulp) Nadine is afgelopen september gestart bij de Vlindertuin. Ze is in 2007 afgestudeerd als Pedagogisch medewerker en heeft daarna werkervaring opgedaan bij diverse organisatie’s. Nadine zal bij de Vlindertuin als groepshulp aan het werk gaan. Zij ondersteunt de groepen waar nodig en helpt met het ophalen van onze BSO-ers van school. Ook zal zij, waar nodig, het team vervangen bij uitval en als pedagogisch medewerkster ingezet worden. Nadine is in het bezit van: Certificaat kinder EHBO
Stagiaires zijn er elk schooljaar wel te vinden bij De Vlindertuin. Een stagiaire draait mee op de groepen en wordt lid van ons team. Wel staan ze altijd boventallig ingeroosterd, zodat ze voldoende tijd krijgen om het vak te leren. Elke stagiaire heeft een eigen stagebegeleidster. Dit jaar zijn de volgende stagiaires te vinden op de groepen: Marit Kamans Marit doet de opleiding Pedagogisch Management Kind en Educatie op HBO niveau. Ze is net gestart met deze opleiding en zal dan ook haar allereerste stage bij ons starten. Marit zal op de woensdag te vinden zijn voornamelijk op de peutergroep. Stagebegeleidster: Petra Kerseboom-Schuiling
 Stichting Kinderopvang de Vlindertuin - Apeldoorn Made with Magix Web Designer